Meneer Slons laat alsmaar scheten en mevrouw Slons smakt aan een stuk door. Ze worden helemaal gek van elkaar. Maar ze hebben beiden een plan om de ander te laten stoppen met die viezigheid. Een verhaal over plaksnoep, droge koekjes en rotte eieren. Het boek is bedoeld als (voor)leesboek voor kinderen vanaf 5 jaar, maar het is stiekem ook heel leuk voor volwassenen.

Koop het interactieve e-book met vieze geluiden bij iTunes voor €4,99. Het boek is ook verkrijgbaar als hardcover voor €12,50 (excl. verzendkosten). Neem daarvoor contact op via het contactformulier.

Meneer Slons laat alsmaar scheten en mevrouw Slons smakt aan een stuk door. Ze worden helemaal gek van elkaar. Maar ze hebben beiden een plan om de ander te laten stoppen met die viezigheid. Een verhaal over plaksnoep, droge koekjes en rotte eieren. Het boek is bedoeld als (voor)leesboek voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het is stiekem ook heel leuk voor volwassenen.

Koop het interactieve e-book met vieze geluiden bij iTunes voor €4,99. Het boek is ook verkrijgbaar als hardcover voor €12,50 (excl. verzendkosten). Neem daarvoor contact op via het contactformulier.

De makers

De schrijver

Het hoofd van Lucas Keijning is een soort bubbelbad van absurdistische ideeën. Zo nu en dan komt hier een kinderverhaal uit tevoorschijn. Meneer en mevrouw Slons is zijn eerste publicatie.

Afbeeldingsresultaat voor logo facebook @lucas.kinderboekenschrijver

De illustrator

Argibald, pseudoniem van Willem Bentvelzen, is cartoonist en illustrator. Zijn werk verscheen onder andere in HUMO, De Speld, Nieuwe Revu en Het Parool.

Afbeeldingsresultaat voor logo facebook @argibald

De verteller

Henk Jongerius is liedschrijver, publicist en bewoner van het Dominicanenklooster in Huissen. Dit is tevens de plek waar Meneer en mevrouw Slons tot leven kwamen en waar Lucas Keijning de prachtige stem ontdekte van Henk Jongerius.

Kijk hier het interview met Henk Jongerius in het vermoeden van de IKON.

Leuke filmpjes

Het luisterboek van Meneer en mevrouw Slons. Inclusief vieze geluiden!

Zing mee met het karaoke-lied van Meneer en mevrouw Slons.

Isolde Hallensleben, bekend van DWDD, is superenthousiast over Meneer en mevrouw Slons.