Ik ben heel nieuwsgierig, heb altijd vragen, houd van experimenten en denk op een speelse manier. Ik heb de overtuiging dat kennis – van de wereld om ons heen, én van elkaar – ons helpt om het leven leuker te maken.

Na een studie Communicatie­management wilde ik mij verdiepen in hoe wetenschap nou eigenlijk tot stand komt. Dat kon goed bij Wetenschaps­dynamica, een master aan de UvA (waar bijna niemand van gehoord heeft).

Ik heb gewerkt bij het Universiteitsmuseum Utrecht en bij Studium Generale van de Universiteit Utrecht.

Tijdens mijn werk in NEMO, ben ik in 2015 drie maanden in San Francisco geweest, als tinkerer in residence bij het Exploratorium, een groot science center.

Ik heb nog steeds niet kunnen beslissen wat mijn lievelingssmaak is van schepijs, maar stroopwafelijs staat heel hoog. Als je raadt wat mijn lievelingskleur is win je een kop koffie!